Podjetje MTBPRO, Aljaž Krajnc, s.p. se ukvarja z distribucijo, zastopanjem in prodajo nekaterih priznanih blagovnih znamk, ki jih na področju kolesarstva v Sloveniji še ni bilo ali pa so bile slabo poznane, prav tako pa se ukvarja z prodajo potapljaške opreme in dodatkov za potapljanje.

Smo uradni uvoznik za znamke kot so Wolf Tooth Components, Title MTB, Juice Lubes. Na področju kolesarstva zastopamo tudi Burgtec in e*thirteen, na področju potapljanja in potapljaške opreme pa zastopamo Scubapro.

OSNOVNI PODATKI

Kratki naziv:
MTBPRO, Aljaž Krajnc s.p.
Naslov: Dobrna 15c, 3204 Dobrna

Matična številka: 9454993000
Davčna številka SI: 59869712
Zavezanec za DDV: Da (SI59869712)

IBAN:
SI56 0311 8100 1456 124 (SKB, d.d.)

Status: Poslovni subjekt posluje
Oblika: S.p.

Datum vpisa: 21. 8. 2023
Dejavnost: Trgovina na drobno po pošti ali po internetu

Nudimo tudi izposojo električnega kolesa

Izposodite si lahko električno kolo blagovne znamke Orbea, ki je primeren za gorsko kolesarjenje in izlete v okolici.

Za rezervacijo kolesa nas prosim kontaktirajte na info@mtbpro.si ali pokličite na 040-716-444.

Cena najema električnega kolesa:

  • Najem za 5 ur – 25€
  • Najem za 1 dan – 45€
  • Najem za 3 dni ali vikend – 100€
  • Najem za 7 dni – 150 € (vsak dodatni dan 25€)

Cene so v EUR in vključujejo 22 % DDV. Cene so informativne in se lahko spreminjajo.

Pred najemom se opravi rezervacija sredstev za znesek najema in varščino kolesa, ki znaša 300€.

Če pride do zamude, najemnik prevzame odgovornost za plačilo dvakratne dnevne najemnine za vsak dan, ko je zamuda prisotna.

 

SPLOŠNI POGOJI NAJEMA IZPOSOJENE OPREME

V primeru poškodbe opreme je najemnik odgovoren za kritje 60% cene nove opreme. Oseba, ki si izposodi opremo, prevzema polno odgovornost zanjo, saj oprema ni zavarovana. V primeru kraje opreme je odgovornost najemnika 100% vrednosti opreme, kar je ob najemu jasno poudarjeno. Najemnik je dolžan krajo prijaviti lokalni policijski postaji. Menjava opreme je možna z opremo enake kvalitete ali višje kvalitete ob doplačilu razlike v ceni najema, vendar vračilo denarja ni možno v primeru menjave za opremo nižje kvalitete. Pred najemom se zahteva rezervacija sredstev za najem in varščino kolesa, razen če je dogovorjeno drugače s vodstvom podjetja. V primeru zamude se zaračuna dvakratna dnevna najemnina za vsak dan zamude. Če oprema ni vrnjena v 5 dneh po izteku najemnega obdobja, se rezervirana sredstva vnovčijo in oprema se prijavi kot ukradena. Vračilo denarja je možno le v primeru poškodb ali bolezni ob predložitvi zdravniškega potrdila. Pred prevzemom opreme je potrebno podpisati izjavo o najemu, s čimer se potrjuje sprejemanje splošnih pogojev najema. Hkrati najemnik dovoljuje shranjevanje in uporabo osebnih podatkov v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.