Akcija!

Wolf Tooth Resolve, sedežna opora 31,6 mm

341,60 413,59 

Potopna sedežna opora Wolf Tooth Resolve je prava sedežna opora, ki uporablja samoodzračevalni vložek. Ima najkrajšo višino med vsemi potopnimi sedežnimi oporami na trgu, kratko globino vstavljanja, je ena najlažjih potopnih sedežnih opor in jo je mogoče v celoti servisirati doma v okviru programa Wolf Tooth Right to Repair.

Kategorije: , , Šifra: Ni na voljo

Opis

Samoodzračevalna kartuša Resolve
Srce Resolve Dropper Posta je samoodzračevalna kartuša, ki z vsakim pritiskom odstrani zrak iz komore za tekočino. V vseh kolesih z potopnimi sedežnimi oporami se lahko v komori nabere zrak, kar povzroči povešanje in pokanje. Resolve Dropper Post je edini samoodzračevalni sistem, ki iz komore odstranjuje zrak, kar pomeni, da vam nikoli ne bo treba kupiti novega vložka, kot pri vseh drugih kapljičnih nastavkih.

Kratka dolžina vstavljanja
Če ima potopna sedežna opora krajšo dolžino vstavljanja, se odprejo možnosti daljšega hoda za več koles. Kratka dolžina vstavljanja je bistvenega pomena za manjša kolesa, okvirje z ukrivljenimi sedežnimi cevmi in okvirje s sedežnimi cevmi, ki imajo nastavek za plastenke.

Zmanjšanje hoda z distančniki
Dolžino hoda vašega Resolve dropper posta lahko ob naročilu prilagodite glede na vaše kolo in višino sedeža. Ob naročilu preprosto izberite število distančnikov za zmanjšanje hoda, ki jih želite namestiti, in tovarniški tehnik Wolf Tooth jih bo namestil pred pošiljanjem. Za tiste, ki bi želeli, da prilagoditev pozneje opravi lokalni mehanik, prodajamo tudi ločene komplete distančnikov. Če ste vešči dela s sestavnimi deli vzmetenja, lahko namestitev opravite sami.

 

https://www.wolftoothcomponents.com/collections/dropper-seatpost/products/resolve-dropper-post?variant=39704655560739

Dodatne informacije

TežaNi na voljo
Znamka

Wolf Tooth

Barva

Črna

Premer

31,6 mm

Hod

, ,