Akcija!

Scubapro ALADIN H MATRIX W/QR

451,69 

Kategoriji: , Šifra: 05.047.110

Opis

CUBAPRO Aladin H (Matrix) je s svojo kompaktno velikostjo, intuitivnim prikazom podatkov in priročnim hitrim odklopom na videz izredno dober in polno opremljen potapljaški računalnik, namenjen navdušenim rekreativnim potapljačem. Opremljen je s kovinsko čelno ploščo in lahko berljivim segmentnim zaslonom LCD v zgornji in srednji vrstici ter matričnim zaslonom v spodnji vrstici. Aladin H (Matrix) ponuja popolno integracijo z zrakom, zato je izjemno kompakten potapljaški računalnik, ki se pritrdi na cev. Zagotavlja neprekinjen izračun preostalega časa na dnu (RBT) in ocenjuje delovno obremenitev na podlagi hitrosti dihanja, ki jo nato vključi v izračune algoritma, da izboljša varnost in poveča faktor zabave. Dodajte še digitalni kompas, ki je enostaven za uporabo, in dobili ste zmagovalca.

FUNKCIJE

 • Zaščitni čevelj pokriva priročen nastavek za hitro sprostitev, ki omogoča ločitev potapljaškega računalnika od HP cevi za enostavno prenašanje podatkov po potopu, potovanje in varno shranjevanje.
 • Napovedni algoritem ZHL16 ADT MB za več plinov omogoča uporabo treh plinov (21-100 % O2).
 • Algoritem, ki je v celoti integriran z zrakom, izračuna preostali čas na dnu (RBT) in oceni delovno obremenitev na podlagi hitrosti dihanja.
 • PDIS (Profile Dependent Intermediate Stops) izračuna vmesni postanek na podlagi obremenitve z N2, trenutnih in prejšnjih potopov ter dihalnih mešanic za varnejše potapljanje.
 • Z mikrobublinami lahko prilagodite stopnjo konservativnosti algoritma, da bo ustrezala vašim izkušnjam, starosti in telesni pripravljenosti.
 • Dva načina potapljanja: Scuba in Gauge.
 • Računalniški zaslon ima posodobljen segmentni zaslon LCD v zgornji in srednji vrstici ter prijeten matrični zaslon v spodnji vrstici.
 • Digitalni kompas, prikazan v spodnji vrstici matrike, omogoča navigacijo na kraju samem, v globini in na površini.
 • Aktivna osvetlitev ozadja, vse funkcije ure, funkcija zaznamka, načrtovalec potopov in dnevnik so le nekateri od razpoložljivih funkcij.
 • Dva črna plastična gumba omogočata enostaven dostop do načinov in programiranja osnovnih parametrov.
 • Baterija CR2450, ki jo lahko zamenja uporabnik, velja dve/tri leta ali 200/300 potopov, kar nastopi prej (prostor za baterijo je neodvisen od elektronike).
 • Podatke o potapljanju lahko preprosto prenesete, shranite in analizirate na računalnik PC/Mac, sistem pa je združljiv tudi z aplikacijama za Android in iOS, vse to z uporabo novega vmesnika Bluetooth Low Energy 4. 0.

Dodatne informacije

Znamka

Število plinov

3

Sposobnost uporabe plin

21-100 % Nitrox

Alogoritem

ZH-L16 ADT MB PMG

Način delovanja

Potapljanje, merilnik

Vrsta zaslona

Črno-beli

Vrsta baterije

Baterija, ki jo lahko zamenja uporabnik sam

Življenjska doba baterije

2 leti / 300 potopov

Število gumbov

2

XL matrični prikazovalnik

Ne

Povezljivost

BlueTooth, USB

Vgrajen kompas

Da

Največja delovna globina

120 m